وی خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش مراکز تحقیقاتی فضای فیزیکی این مراکز از دو هزار و 700 متر مربع به هشت هزار و 700 مترمربع رسیده است.
پرداختی با اشاره به اینکه پژوهشکده آینده پژوهی این دانشگاه، یکی از موفق ترین پژوهشکده های دانشگاه به شمار می رود ، یادآور شد: ساختمان این پژوهشکده تاکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی تصریح کرد: همچنین ساختمان مرکز تحقیقات دهان و دندان با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
پرداختی ابراز امیدواری کرد: در سال آینده نیز پژوهشکده نوروفارماکولوژی به صورت رسمی افتتاح شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همچنین به فعالیت مراکز رشد و فناوری اشاره کرد و گفت: رسالت این مراکز تولید محصول و ثروت با استفاده از دانش است.
پرداختی رتبه وبومتریکس دانشگاه را هفت عنوان کرد و گفت: دانشگاه کرمان از نظر تولید علم رشد خوبی در چند سال اخیر داشته است.
وی شمار مجلات علمی دانشگاه را 12 مجله دانست و افزود: در حال حاضر دو مجله دیگر این دانشگاه نیز مجوز چاپ و انتشار را از وزارت بهداشت دریافت کرده اند.
پرداختی با اشاره به پژوهش در حوزه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این معاونت در زمینه ی طرح های تحقیقاتی تفاهم نامه هایی در حوزه انتظامی، همکاری با شرکت های مس سرچشمه، معدن ذغال سنگ باب نیزو و گل گهر سیرجان منعقد کرده است.
وی تصریح کرد: این معاونت در زمینه آلاینده های آب های زیر زمینی، آفلاتوکسین در محصولات کشاورزی، باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصولات کشاورزی و دامی نیز طرح های تحقیقاتی انجام داده است.
پرداختی، ارتقاء شرکت های دانش بنیان، ماموریت محور شدن تحقیقات برای گسترش دانش در زمینه های مختلف، نخبه پروری و معرفی مراکز پژوهشگران برترکشوری و بین المللی، گسترش روابط بین الملل را از برنامه های پیش رو این معاونت دانست./س