به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ ماهی حاوی قابل توجهی ید است که از ابتلا به تیرویید پیشگیری می کند و به بهبود عملکرد "سلول های عصبی" کمک مفیدی می کند.
ماهی ها حاوی مواد ایمنی زا هستند و به عنوان حفاظت کننده ای برای ریه به شمار می آیند.
افرادی که سیگاری هستند بایستی حتما برای انکه مضرات سیگار را برای ریه شان به حداقل برسانند ماهی را در برنامه غذایی شان زیاد بگنجانند.
ماهی حاوی "آنتی اکسیدان های" قوی است و ملانیوم و "کلو آنزیم های" مهمی در ماهی وجود دارند که از تشکیل "رادیکال های آزاد" به شدت جلوگیری می کند و می تواند نقش مهمی در کاهش ابتلا به سرطان به ویژه "سرطان ریه" داشته باشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند هر چند ماهی های دریایی حاوی مواد غذایی بیشتری هستند اما در صورت نبود ماهی های دریایی می توان ماهی های پرورشی و یا حتی تن "ماهی کم نمک" را جایگزین آن ها کنید.
انتهاي پيام/