به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج، سپری با اشاره به اینکه این میزان گردو از سطح دو هزار و 200 هکتار باغات گردوی شهرستان سنندج برداشت شده است، گفت: از این لحاظ سنندج مقام اول در میان شهرستان های استان را به خود اختصاص داد. وی افزود: محصول گردوی این شهرستان به دلیل عدم وجود آفت و بیماری جدی، سنتی بودن کشت، پراکندگی و قدمت درختان موجود و همچنین عدم رغبت باغداران نسبت به مصرف سموم و کودهای شیمیایی، محصولی کاملا سالم و ارگانیکی است.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج در ادامه گفت: گردوی تولیدی این شهرستان از لحاظ کیفیت در حد بالایی است و در سال های اخیر به علت افزایش آگاهی مردم نسبت به ارزش غذایی گردو و قرار گرفتن این محصول در سبد غذایی خانواده ها، تقاضا برای خرید و همچنین قیمت آن افزایش چشمگیری داشته است./س
انتهای خبر /