به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ افراد بسياري در دنيا به ذرت بوداده علاقمند هستند و آن را بيضرر ميدانند اما اين خوراكي ميتواند سرشار از عوامل بيماريزا براي افراد باشد.
گفتني است، ذرت بوداده در انواع مزهها مثل پنيري، كارامل، نمكي، كره و يا با ساير افزودنيها و ادويههاي مختلف وجود دارد و طرفداران پروپا قرص خود را در دنيا دارد.
بررسيها نشان ميدهند، با وجود مفيد بودن ذرت براي بدن اما مصرف "محصولات فرآوري شده" ذرت بوداده به دليل دارا بودن ميزان زيادي نمك براي سلامتي افراد بسيار مضر است.
پژوهشگران به افراد علاقمند به مصرف ذرت بوداده توصيه ميكنند تا از اين خوراكي به ميزان متعادل مصرف كنند.
انتهاي پيام/