مطالعات نشان می‌دهد نوع تغذیه با خلق و خوی رابطه‌ای نزدیک دارد و بسیاری از اختلالات تغذیه‌ای در احوالات روحی تاثیر می‌گذارد.

دکتر تیرنگ نیستانی مختصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: منشا بسیاری از بیماری‌های روحی از جمله افسردگی، اضطراب، بی حالی و کم توجهی اختلالات تغذیه‌ای است.

وی افزود: یکی از کمبود‌هایی که باعث خمودگی و بی حالی در بدن می‌شود، کمبود آهن است که بهترین منبع آن گوشت قرمز و سویا است.

وی ادامه داد: ویتامین D که کمبودش بر کار کرد ذهن اثر می‌گذارد که به صورت طبیعی کمبودش را از آفتاب می‌توان تامین کرد.

وی تصریح کرد: حذف چربی از مواد غذایی باعث اختلالاتی در افراد می‌شود که آمار نشان می‌دهد خودکشی در این افراد بیشتر از سایرین است.

دکتر نیستانی در پایان خاطر نشان کرد: بیشترین اختلالات خلقی در افرادی رخ می‌دهد که مصرف میوه و سبزیجاتشان کم است، توصیه می‌شود مصرف سبزی و میوه دریافتی روزانه را داشته باشند


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار