به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، شکرچي زاده در همايش گودبرداري ورود شوراي شهرسازي را به شهر تهران تبريک گفت و افزود: بلند مرتبه سازي در شهرها بايد مورد تجديد نظر جدي قرار گيرد.
وي در ادامه گفت: مباحث توسعه پايدار بايد مورد توجه قرار دهيم و به شهرها اجازه نفس کشيدن دهيم.
معاون وزير راه وشهرسازي در ادامه اظهار داشت: بلندمرتبه سازي به دلايل مختلف در شهر تهران رواج يافته و همين امر موجب افزايش گودبرداري در کلانشهرها شده است.
شکرچي زاده در ادامه يادآور شد: عدم رعايت نکات مختلف در حوزه گودبرداري منجر به وقوع اتفاقات بسيار در اين حوزه مي شود.
رئيس سازمان تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي در ادامه اظهار داشت: براساس آمارهاي ارائه شده در خصوص گودبرداري از سال 87 تا هشت ماهه سال 91 تعداد حوادث منجر به فوت 100 مورد بوده و در برخي مواقع ماهانه 20 نفر براثر آوار فوت شده اند.
وي در ادامه تصريح کرد: اين ميزان آمار تلفات در ايران که داراي مهندس و متخصص فراوان است بسيار تأسف بار است و بايد بازنگري جدي در اين زمينه صورت گيرد.
شکرچي زاده در ادامه توضيح داد: بايد برخورد جدي با گودبرداري غيرتخصصي و طبق دستورالعمل بايد اين عمل توسط متخصصان سازه انجام شود.
رئيس سازمان مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي با اشاره به اينکه بايد گام هاي مهمي در طراحي و شناسايي گودبرداري برداريم افزود: مرکز تحقيقات به عنوان يک نهاد حاکميتي نقش جدي در کنترل حوادث ناشي از گودبرداري دارد.
شکرچي زاده در ادامه گفت: در مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي يک بانک اطلاعاتي در خصوص مسائل ژئوتکنيک تأسيس شده و تاکنون شش هزار و 400 گزارش ارائه شده است.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينکه بايد در دستورالعمل اجراي گودبرداري بازنگري جدي صورت گيرد افزود: اين دستورالعمل در سال 92 ابلاغ شده ولي متأسفانه به طور صحيح اجرا نشده است.
وي خاطرنشان کرد: وظيفه جدي و اساسي ما اين است که با کمک آزمايشگاه مکانيک فني خاک بتوان گودبرداري صحيح را شناسايي وآن را به طور صحيح اجرا کرد.
انتهای پیام/