به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان علوم فضایی برای کمک به بالا بردن روحیهٔ فضانوردان در فضا دست به ابتکار جالبی زدهاند و طرحی برای درست کردن سیبزمینی سرخ کرده در فضا را ایجاد کردهاند.
گفتنی است، با کمک این فناوری فضانوردان میتوانند در فضا سیبزمینی سرخ کرده درست کنند.
بررسیها نشان میدهد، ایدهٔ اولیه این طرح را یک فضانورد روس که علاقهمند به خوردن سیبزمینی سرخ کرده بوده است به دانشمندان ارائه داده است.
دانشمندان برای طراحی یک مکانیزم سرخ کردن سیبزمینی در روغن از نوعی دستگاه سانتریفیوژ استفاده کردهاند و میزان جاذبه صفر را در حین تولید سیبزمینی سرخ کرده در نظر گرفتهاند.
آنها محاسبه کردهاند که در چه صورتی یک سیبزمینی دارای پوست و کامل در فضا میتواند در اثر سرخ شدن طعم طبیعی سیبزمینی سرخ شده در زمین را پیدا نماید.
فرآیند کار با طراحی یک دستگاه سرخکن صنعتی ویژه فضا صورت گرفته که در آن سیبزمینیها با چرخش در دستگاه سرخ میشوند.
طراحان این سرخکن فضایی در حال ثبت امتیاز این اختراع هستند.
دانشمندان امیدوار هستند که با این قبیل اختراعات بتوانند زمینهٔ سفر انسان به کره مریخ و تأمین منابع غذایی مورد نیاز او را مهیا نمایند.
انتهای پیام/