به گزارش حوزه
احزاب باشگاه خبرنگاران، "محمد نبی حبیبی" دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب اظهار داشت: راهپیمایی اربعین به رخ کشیدن قدرت نرم شیعه در منطقه و جهان بود.
حبیبی با اشاره به سفر هیئتی از واتیکان به کربلا تصریح کرد: چندی پیش هیئتی از واتیکان به عراق رفته و در استان «ذیکار» زادگاه حضرت ابراهیم را زیارت کردند. رئیس هیئت آقای لیبریو گفت «چه زیباست که سفر ما به عراق همزمان با راهپیمایی اربعین امام حسین(ع) شده است. از این رو ما هم در این راهپیمایی از باب همدردی شرکت میکنیم.»
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: مسیحیان ارومیه اعلام کردهاند جشن سال نو میلادی را به دلیل همزمانی با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) برگزار نمیکنند. ما باید از هموطنان مسیحی خود بخاطر این همدردی تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم راهپیمایی اربعین روزی با حضور همه ادیان الهی برگزار شود خاطر نشان کرد: شهادت امام حسین(ع) و یارانش دین را زنده کرد. لذا همه ادیان الهی مدیون فداکاری شهدای کربلا هستند.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد قیام مردم در 9 دی و شکست فتنهگران گفت: نبرد نرم دشمن علیه انقلاب ما ادامه دارد. فتنه 88 یک مقطع حساس و سرنوشتساز از نبرد نرم دشمن بود. متاسفانه در این فتنه عدهای از کسانی که در کارنامه خدمت به امام و انقلاب داشتند به سربازی دشمن رفتند و با فتنهانگیزی پشت به مردم و آرمانهای الهی انقلاب کردند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: دنیاطلبی و قدرتخواهی و لجاجت آنها را به همگرایی با دشمن کشاند. آنها به جمهوریت و اسلامیت نظام خنجر کشیدند و حتی از امام حسین(ع) هم شرم نکردند و در عاشورای 88 شعائر الهی کربلا را هدف قرار دادند.
وی تصریح کرد: آنها در آخر فتنه سال 88 حرف دلشان را زدند و معلوم شد با اصل ولایت فقیه مشکل دارند. مساله رای و انتخابات و این حرفها پوشش بود تا ماهیت اصلی خود را نشان دهند.
حبیبی بیان داشت: سران فتنه مرتکب قتل، غارت اموال عمومی و بر هم زدن امنیت مردم شدند. آنها اقتدار ملی را نشانه گرفتند. پس از فتنه آنها بود که دشمن تحریمها را تشدید کرد. آنها در دنیا و آخرت باید پاسخگوی خیانتها و جنایتهای خود باشند.مردم نیز در 9 دی، در سراسر کشور با حضور میلیونی خود آنها را محکوم کردند و بیعتی دوباره با نظام اسلامی داشتند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین در مورد تفسیر آمریکاییها از متن توافقنامه و تداوم سیاست تحریم گفت: تفسیر آمریکاییها از توافقنامه تفسیر خاص خود آنها است. روسها و چینیها چنین تفسیری ندارند. البته شاید این اشکال متن است که تفسیرپذیر است. یک متن حقوقی باید آنقدر شفاف باشد که جلوی سوء استفاده تفسیری از متن را بگیرد. ما انتظار داریم از دولت در گفتگوهای بعدی هم از بعد حقوقی و هم از نظر فنی طوری برخورد کنند که جلوی هر گونه سوء استفاده از متن گرفته شود.
وی با اشاره به ادبیات گستاخانه مقامات آمریکایی اظهار داشت: شاید لحن دیپلماتیک هیئت ایرانی آمریکاییها را گستاخ کرده است.آقای ظریف قدری به غنیسازی ادبیات انقلابی خود در گفتگوها بپردازند تا هم پاسخ گستاخی آمریکاییها را بدهند هم به انتظارات مردم در داخل پاسخ دهند.
حبیبی تصریح کرد: وزارت خارجه که به عنوان مجری گفتگوهاست باید خط قرمزها را رعایت کند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی تکیه بر قدرت درونزا است، افزود: از طلیعه رفتار غرب مشخص است که نباید دل به لبخندهای غرب خوش کرد. ما باید از این امیدهای واهی به یاری غرب قطع امید کرده و بر ظرفیتهای داخلی خود استوار شویم. صبح صادق ندمد تا شب یلدا نرود.
وی با اشاره به رای مجمع عمومی سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر در ایران گفت: رسواترین ناقضان حقوق بشر نمیتوانند در مورد حقوق بشر در ایران اظهار نظر کنند.
حبیبی ادامه داد: بهائیت یک دین جعلی است. نمیتوان از آن به عنوان یک دین یاد کرد و برای پیروان آن که عمدتاً جاسوس رژیم صهیونیستی هستند حقوقی قائل شد.درحالی که در نظام جمهوری اسلامی اقلیتهای دینی به طور رسمی حضور و از همه حقوق و حق انتخاب نماینده و مجلس برخوردارند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: جاسوسانی که زیر پوشش خبرنگاری دشمن را در جنگ نرم یاری کردند و با رد شدن دست آنها به اروپا و آمریکا فرار کردند را نمیشود با پوشش آزادی بیان حمایت کرد و برای آنها قطعنامه صادر کرد. اینها خود متهم به نقض حقوق سیاسی ملت هستند.
وی با اشاره به اینکه در قطعنامه به اعدامها در ایران اشاره شده است، اظهار داشت: مجازات اعدام در اکثر کشورها از جمله خود آمریکا معمول است. مجازات قاچاقچیان مواد مخدر و کسانی که مرتکب قتل نفس شدند. طبق قوانین کشور ما اعدام است ما نمیتوانیم کسانی که حیات یک نسل را تهدید میکنند آزادانه به آنها اجازه فعالیت و حق حیات بدهیم.
حبیبی در مورد ابهامات سفر هیئت اروپایی به تهران تاکید کرد: هیئت پارلمان اروپا به تهران میآیند و میروند. در یک سفارت اروپایی به دو تن از مجرمان فتنه 88 جایزه ساخاروف را میدهند! جایزه ساخاروف به کسانی داده میشود که برای آزادی بیان تلاش میکنند. دو مجرم فتنه 88 چه بیانی جز مشارکت در براندازی نظام داشتند؟!این رفتار هیئت پارلمانی اروپا با استقلال سیاسی کشور و حریم سرزمینی ما چه نسبیتی دارد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تشتت داخلی در امور ملی را سبب جرأت دشمن دانست و افزود: جمعیت کفر از پریشانی ماست. اگر برخی برای منافع داخلی خود، رویکرد خارجی کشور را مخدوش نمیکردند و صدای واحد ملت را با چند طنین منتشر نمیکردند، دشمن حداقلهای دیپلماتیک را زیر پا نمیگذاشت.
وی تصریح کرد: وزارتخارجه، مجلس و وزارت اطلاعات باید به مردم پاسخ دهند که چطور هیئت پارلمانی اروپا توانستند استقلال سیاسی ایران را نادیده بگیرند و چنین اهانتی به دولت و ملت ایران کنند.
حبیبی همچنین با اشاره به اهانت رئیس هیئت پارلمانی اروپا در دیدار با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: چه کسی باید پاسخگوی اهانت رئیس هیئت پارلمانی اروپا به آقای هاشمی رفسنجانی باشد؟ برای ملت ما این بیادبی و رفتار غیر دیپلماتیک قابل تحمل نیست و سفارت یونان نیز با این عمل، دخالت در امور داخلی ایران کرده و وزارت خارجه باید اقدامات لازم را به عمل آورد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد بودجه سال 93 اظهار داشت: بودجه سال 93 بودجه کل کشور نیست چرا که دریافتها و پرداختهای مربوط به قانون هدفمندی یارانهها در آن وجود ندارد. دولت اعلام کرده است قرار است لایحه جداگانه بدهد. از طرفی قیمت فروش نفت خام به پالایشگاهها در بودجه سال آینده 5/18 دلار تعیین شده است. این رقم نشان میدهد دولت در سال چهارم برنامه نمیخواهد وفق برنامه پنجساله پنجم و وفق قانون هدفمندی یارانهها قیمتهای انرژی را نزدیک به فوب خلیج فارس مدیریت کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بودجه سال 93 مغایرت با اصول 52 و 53 و 45 قانون اساسی دارد و این نقض در حوزه مالیاتها و نیز بودجه مربوط به وزارت نفت کاملاً مشهود است. ما معتقدیم که باید در بودجهنویسی و کل درآمدهای کشور و ردیفهای بودجه تحولی جدی پدید آید.
انتهای پیام/