اغلب افراد در فصل زمستان دچار نوعی افسردگی فصلی می‌شوند، که بهترین راه درمان برای آن در وهله اول استفاده از "گیاهان دارویی" است.

علی موسوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: با خوردن دانه کنجد خستگی فکری کم می‌شود، چرا که سرشار از مواد معدنی همچون آهن، آلومینیوم، کلسیم، منیزیم و مس است.

وی در ادامه گفت: زمانی‌که احساس خستگی می‌کنید، با بو کردن مقداری کنجد بو داده، تمام خستگی شما برطرف می‌شود و احساس نشاط می‌کنید.

وی اذعان داشت: دانه کنجد یک نوع چربی است که سرشار از فسفر بوده و موجب آرام شدن اعصاب می‌شود و برای تقویت حافظه نیز بسیار موثر است.

وی گفت: در خوردن کنجد نباید افراط شود چرا که این دانه بسیار دیر هضم است و منجر به خارش، سر درد و بد‌بویی دهان می‌شود.

وی افزود: کلسیم از املاح معدنی مهم در دانه کنجد بوده که نقش حفاظت کننده از سلول‌های روده در مقابل مواد شیمیایی سرطان را دارد و پیشگیری کننده مقوی از کاهش توده‌ی استخوانی که در یائسگی یا بیماری‌های خاصی مانند "روماتوئید" به وجود می‌آید را دارد.

وی در خاتمه گفت: دانه کنجد را در "وعده‌های غذایی" خود بگنجانید چرا که مصرف آن از "دردهای میگرنی" به خوبی  پیشگیری می‌کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.