به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دريافتهاند كه عدم تمايل به مصرف برخي موادغذايي وخوراكيها و احساس وجود طعم بد از جانب آنها ميتواند منشاء ژنتيكي داشته باشد.
گفتني است: بر اساس تحقيقات انجام شده برخي ژنها ميتواند از نسلي به نسل بعد انتقال يابند كه از جمله آنها ژن مربوط به احساس ترس و همينطور ژن مربوط به حس چشايي است.
بررسيها نشان ميدهند؛ اكثر افراد به طور متوسط 25 نوع گيرنده مخصوص احساس مزهي تلخ درزبان خود دارند اما در عين حال برخي افراد به دليل ژنتيكي ميزان گيرنده بيشتري دارند.
اين نوع وراثت ژنتيكي باعث ميشود نسلهاي بعدي در چشيدن مواد غذايي دچار مشكل شوند و طعم اكثرمواد غذايي به نظر آنها تلخ بيايد و به همين دليل تمايل كمتري به خوردن آن مواد پيدا كنند.از جمله سبزيجاتي مانند جوانه گندم كه در برخي افراد طعم تلخ ايجاد ميكند و ريشهي ژنتيكي دارد.
پزشكان به افرادي كه داراي گيرندههاي طعم تلخ زيادتري هستند توصيه ميكند به خاطر طعم رژيم غذايي خود را محدود نكنند، زيرا درانواع مواد غذايي ويتامينها و پروتئينها و مواد معدني ضروري براي بدن وجود دارد كه كمبود آنها ميتواند سبب مشكلات سلامتي براي آنها شود.
پزشكان توصيه ميكنند: اين دسته از افراد طعم مواد غذايي را با استفاده از چاشنيهاي مختلف مطبوعتر براي خوردن سازند و در صورت داشتن تداوم مشكل به پزشك مخصوص مراجعه نمايند.
انتهاي پيام/