عوامل گوناگونی به "ورم پا" در بارداری کمک می‌کنند. در بارداری تعداد زیادی مایعات در بدن تولید و تجمع می یابد به علاوه جنین درحال رشد، فشار ببشتری روی سیاهرگ‌ها واردکرده که باعث اختلال در بازگشت خون به قلب می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛دکتر طناز احدی، متخصص طب فیزیکی وتوان بخشی و استاد دانشگاه تهران  گفت: جنین درحال رشد، فشار زیادی روی سیاهرگ‌ها واردکرده که باعث اختلال در بازگشت خون به قلب می‌شود.به نوبه‌ی خود این مسئله باعث ایجاد ورم درپا‌ها، مچ پا و قسمت پایین پا می‌شود.

وی افزود: دربارداری "ورم پا" و مچ پا شایع است و معمولاً پس از زایمان از بین می‌رود.

دکتر احدی در رابطه با پیشگیری از این عارضه گفت: مادران باردار، باید در زمان بارداری، از ایستادن طولانی مدت روی پا پرهیز کنند.پاها روی هم انداخته نشود و همچنین هنگامی که نشسته است، پاها را تکان داده و از قسمت مچ بچرخاند.

وی افزود: نوشیدن مقادیر زیادی مایعات نیز در طی بارداری، برای پیشگیری از ورم پاها توصیه می‌شود. یک مادر باردار باید روزانه دو لیتر مایعات مصرف کند.

دکتر احدی تصریح کرد: در صورت ورم شدید و ناگهانی پاها و همچنین در صورتی که ورم فقط در کف پا باشد، باید به پزشک مراجعه شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: باردار ، مادران ، ورم ، پا ، قلب ، خون ، اختلال ، سیاهرگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.