وی گفت: گوشت قرمز منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع است که عامل شناخته شده بیماریهای قلبی و عروقی است.
فرحبخش افزود: سرطان روده بزرگ و پانکراس، نقرس و روماتیسم مفصلی از شایعترین بیماریها در اثر مصرف زیاد این ماده غذایی است.
این متخصص تغذیه مصرف گوشت قرمز متناسب با نیاز بدن را مفید دانست و افزود: گوشت قرمز حاوی پروتئین فراوان است و باعث رشد بدن و افزایش قد میشود.
همچنین کمخونی را درمان میکند و چون حاوی ویتامینهای محلول در چربی مثل A،D،K است که برای بدن ضروری هستند مصرف به اندازه آن به افراد توصیه میشود.
انتهای پیام/