بیش از 70 هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان جهرم به کشت فلفل دلمه اختصاص یافته است که به طور متوسط از هر هکتار بیش از 25 تن محصول برداشت می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جلال بهجو مدیر جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت محصول فلفل در جهرم نسبت به سال زراعی پارسال 20 درصد افزایش داشته است .

وی گفت: کاشت فلفل در جهرم از مهرماه آغاز و تا پایان مهر ادامه داشت و فصل برداشت آن اواخر آذر تا فروردین سال بعد است .

از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد .

تحقیقات نشان می‌دهد کپساسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کنند.

فلفل سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است، به طوری که در100گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب  140 ،  120 و 120 میلی گرم ویتامین C و 3840، 265 و 175 میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد .

انتهای پیام/

برچسب ها: متوسط ، عملکرد ، فلفل ، دلمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.