به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران به افرادی که در فصل زمستان دچار "بیماری آنفلوآنزا" و یا سرماخوردگی شده اند و یا علائم ابتلا به این بیماری را در خود و اطرافیان احساس می کنند مصرف "کدو حلوایی" را توصیه می کنند.
گفتنی است، میوهی کدو حلوایی در "طب سنتی" هم در درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته و مصرف آن توصیه شده است.
بررسی ها نشان می دهند میوه کدو حلوایی دارای املاح و موادی مانند سدیم، پتاسیم، قند، پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین های A ,D ,B12 است.
مصرف کدو حلوایی حتی به صورت پوره آن می تواند بدن را ضد عفونی نماید، همچنین این میوه خاصیت خلط آوری برای افراد دارد که دچار "سرفه های خشک" و مزمن شده است.
مصرف کدو حلوایی با انواع روش ها مانند سوپ، پوره و حتی مربای کم شیرین آن نیاز به بسیاری از ویتامین های ضروری بدن را تامین مي كند.
انتهای پیام/