وی افزود: یک "رژیم غذایی" صحیح اینگونه تعریف میشود که فرد از تمام مواد غذایی سالم از جمله میوه، سبزیجات تازه، غلات و نان بهرهمند شود و از چربی مضر به مقدار محدود استفاده کند.
وی در پاسخ به این سوال که آجیل و مغزها چقدر در کاهش وزن فرد تاثیر دارد، گفت: آجیل و خشکبار و مغزها حاوی اسید چرب امگا 3 و اسید چرب امگا 6 است که مقدار کم آن به کاهش چربی کمک میکند اما چون پرکالری است بهتر است کمتر مصرف شود تا باعث چاقی و اضافه وزن نشود.
وی اظهار داشت: مصرف این مغزهای خوراکی به سلامت بدن فرد کمک میکند و وضعیت جسمی و عمومی را تنظیم کرده و مانع از تجمع چربی در بدن میشود.
وی در ادامه اذعان داشت: این چربیهای مفید از فشار خون بالا در فرد جلوگیری میکند و واکنشهای التهابی را کم کرده و کلسترول بد خون رابه مقدار زیادی کاهش میدهد.
انتهای پیام/