به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، دکتر رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: عصر امروز، عصر اطلاعات و فناوری است و اگر ما بخواهیم در هر زمینهای، خدمات مفید و ارزشمندی داشته باشیم، باید با پیشرفتهای این زمینه آشنا باشیم.
وی گفت: در این راستا دانشگاه صنعتی امیر کبیر با تاسیس دانشکده مهندسی پزشکی در ۳ دهه گذشته تلاش کردیم همکاریهای خوبی با دانشگاههای علوم پزشکی کشور داشته باشیم که نتیجه این تلاشها تشکیل "پژوهشکده سلامت الکترونیک" کشور است.
رهایی افزود: تدریس رشتههای مهندسی بافت، مهندسی ورزش و مهندسی اطلاعات پزشکی نیز به تازگی در این دانشگاه شروع شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر ادامه داد: ۲ سال پیش یک روبات جراح در این دانشگاه طراحی شد که در سال گذشته از آن رونمایی شد، این روبات با همکاری برخی از بیمارستانها طراحی و تست شد و خوشبختانه نتیجه خوبی هم داشت. همچنین در هفته گذشته نیز یک روبات تشخیصی برای انجام حرکات توانبخشی توسط این دانشگاه ساخته و رونمایی شد که نحوه صحیح حرکات بدن را برای رسیدن به راه درمانی نشان میدهد و بیمار را هدایت میکند که حرکات ورزشی را درست انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ساخت تجهیزات مرتبط با بیو رزونانس که برای تشخیص بیماریهای مختلف در بدن مطرح میشود نیز در این دانشگاه در حال طراحی و ساخت است.
انتهای پیام/