محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف لیموترش به همراه چای موجب از بین رفتن ویتامین c موجود در آن می شود و این امر احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد.
وی ادامه داد: چای به دلیل داشتن ماده ای به نام تانن نباید قبل از غذا و 1 الی 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود چرا که جذب آهن غذا را مختلف می کنند همچنین مصرف نان ها وموادی که دارای فیبر هستند از جذب آهن خون جلوگیری می کنند.
وی گفت: چای دارای ترکیباتی آنتی اکسیدانی است که در صورت مصرف بدون قند و گرم و حرارت پایین باعث می گردد آنتی اکسیدان های آن بهتر جذب بدن شود چای جزو نوشیدنی هایی است که باعث رفع خستگی بدن و همچنین استحکام دندان ها می شود و مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن رادیکال های آزاد را از بین می برد.
وی در پایان گفت: مصرف لیموترش به تنهایی، موجب افزایش ترشح براق دهان می شود و مصرف آن به همراه چای به عنوان یک چاشنی استفاده کی گردد که موجب خشکی دهان می گردد.
انتهای پیام/