بررسی‌ها نشان می‌دهند که بسیاری از عفونت‌ها و موارد تشدید آن، در نتیجه کنترل نشدن و افزایش سطح قند خون ایجاد می‌شوند.

سعید کاظمی استاد یار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: افزایش قند خون در بسیاری از افراد جامعه از جمله بیماران بستری در بیمارستان‌ دیده می‌شود و این مشکل، یکی از شایع‌‍ترین اختلالات متابولیک در این بیماران است.

وی با اشاره به بررسی وضعیت کنترل قند خون در بیماران دچار مشکلات عفونی، اظهار داشت: دیابت به عنوان بیماری زمینه‌ای مهم و یک عامل خطرساز برای ابتلا به عفونت‌ در تعداد زیادی از بیماران دیده می‌شود.

کاظمی تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهند که بسیاری از عفونت‌ها و موارد تشدید آن، در نتیجه کنترل نشدن و افزایش سطح قند خون ایجاد می‌شوند.

وی گفت: بر اساس بررسی‌ها، ابتلا به عفونت نیز با تشدید پدیده مقاومت به انسولین، کنترل قند خون را با مشکلات زیادی مواجه می‌کند.

کاظمی با بیان این‌که ارتباط بین کنترل قند خون و عفونت یک ارتباط دو طرفه می‌باشد، یاد آور شد: متاسفانه عدم کنترل و اندازه گیری قند خون در فواصل زمانی منظم و افزایش سطح قند خون، موجب بروز عوارض مزمن و غیر مزمن زیادی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاثیر متقابل افزایش قند خون و عفونت ‌ها، موضوع بسیار مهمی است که در اغلب موارد مورد بی توجهی قرار می‌گیرد.

کاظمی با اشاره به عوارض قند خون بالا در بیماران بستری در بخش‌های عفونی اظهار داشت: متاسفانه در بسیاری از موارد از تاثیر افزایش سطح قند خون و ابتلا به دیابت، در بروز عفونت یا تشدید عوارض بیماری‌های عفونی غفلت می‌شود که این بی توجهی و غفلت باید اصلاح شده و ابتدا از بخش‌های بستری بیمارستان‌ها نیز آغاز شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: عفونت ، قند ، خون ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار