به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ خوردن میوه یکی از اصلیترین روشها برای حفظ بهداشت و سلامت است.
گفتنی است، در صورت عدم دسترسی به میوههای تازه، مصرف میوههای خشک میتواند بهترین جایگزین باشد.
بررسیها نشان میدهند، مصرف میوه نباید در برخی افراد به ویژه افراد مبتلا به دیابت به صورت بی رویه صورت گیرد.
پزشکان دریافتهاند که برخی میوهها دارای قند میوهی فراوانی در ترکیبات خود هستند که میتواند سبب افزایش "قندخون" افراد شود.
پزشکان اعتدال در خوردن میوههای تازه بسیار شیرین مانند موز، آناناس و هندوانه را به دلیل دارا بودن قند بالا در ترکیب آنها توصیه میکنند.
پزشکان همچنین اعتدال در خوردن میوههای خشک مانند خرما، زغالاخته، کشمش و آلو را به افراد مبتلا به دیابت توصیه اکید میکنند زیرا این مواد حتی در حالت خشک دارای قند بالایی هستند که میتواند سبب "دیابت" در افراد شود.
پزشکان به طور کلی خوردن میوههای کم شیرین مانند سیب یا انواع توتها را به افراد توصیه میکنند.
انتهای پیام/