سیمین عسگری، متخصص تغذیه در گفتگوبا خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: فلفل دلمهای سرشار از ویتامین c بوده اما گاهی شنیدهایم که خوردن این گیاه آن هم به صورت خام مفید نبوده است ازاین رو باید دانست که این تصور غلطی است.
وی به خاصیت این گیاه اشاره کرد و افزود: فلفلی که پردانه است برای خام خوردن مفید بوده و در واقع این گیاه از "انعقاد خون" در رگهای خونی جلوگیری کرده همچنین موجب "افزایش اشتها" خواهد شد.
وی با بیان اینکه این گیاه، برای پیشگیری از "بیماری قلبی" مفید است، تصریح کرد: فلفل دلمهای به دلیل دارا بودن ویتامین (ث) برای درمان "سرماخوردگی" مفید و از ایجاد عفونت جلوگیری میکند.
عسگری با اشاره به اینکه، این گیاه برای افرادی که گرم مزاج هستند مضر خواهد بود، اظهار داشت: برای این دسته افراد، باعث ایجاد سردرد شده و سینه را به خس خس میاندازد، همچنین برای کبد ضرر دارد.
وی در پایان توصیه کرد: خوردن بیش از حد فلفل مضر است و افرادی که ناراحتی معده دارند نباید در خوردن این گیاه زیاده روی کنند.
انتهای پیام/