سیمین عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه دوران بارداری، دوران سرنوشتساز برای جنین است لذا از اینرو باید به نوع تغذیه و رعایت اصول بهداشتی در طول این دوران توجه خاص داشت.
وی با بیان اینکه گنجاندن میوه و سبزیجات در برنامه هفتگی زنان باردار الزامی است اشاره کرد و افزود: این نوع سبد غذایی باید در برنامه هفتگی و روزانه خانمهای باردار و زنان شیرده گنجانده شود همچنین در طول این دوران مصرف روزانه در میوه از نکات قابل توجه است.
این متخصص تغذیه، به مصرف این نوع میوهها در دوران بارداری اشاره کرد و گفت: مصرف میوههایی همچون؛ کیوی، آناناس، گلابی، سیب و کاسنی، شلغم، شنبلیله، روغن زیتون، ویتامین ث، تخم مرغ و ویتامین آ از جمله میوهها ویتامینهای لازم در طول این دوران هستند.
وی در پایان به خانمهای شیرده توصیه کرد: برای افزایش شیر میتوانید از انگور و انجیر که دارای ویتامینهایA، b، c هستند استفاده کنید.
انتهای پیام/