به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مهندس امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به تولید محصول سالم و ارگانیک انجیر در استهبان و استقبال بازار جهانی از محصولات ارگانیک، یکی از راههای افزایش کمی و کیفی صادرات این محصول را فعال سازی تعاونی باغداران در تولید انجیر می داند و می گوید: با فعال سازی این تعاونی و ایجاد صنایع تبدیلی در منطقه می توان ضمن تأمین نیازهای داخلی و توسعه اشتغال، مانع از تضییع محصولات سالم و اثرات منفی نوسانات قیمت در زمان افزایش تولید و کاهش تقاضا شد.
شریفی افزود: ایجاد صنایع تبدیلی در مراکز عمده تولید محصولات کشاورزی مثل استان فارس می تواند هزینه های فرآوری و حمل و نقل را کاهش داده و مانع از افزایش ضایعات محصول شود.
وی بیان داشت: نبود صنایع بسته بندی و تبدیل مناسب و با کیفیت باعث شده زحمت و رنج تولید را باغداران بکشند اما سود سرشار از فرآوری و صادرات آن را دیگران دریافت کنند.
انتهای پیام/