به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ، درابتدای این کارگاه ، دبیر و جانشین شهردار در ستاد مدیریت بحران منطقه ضمن خوش آمدگویی به مدعوین با اشاره به اجرای سند راهبردی توسعه شهری و ارتقاء پدافند غیرعامل در شهر ، توانمندسازی مدیران شهری و نهادهای عضو ستاد مدیریت بحران این منطقه را از اهداف برگزاری این سمینار تخصصی دانست و افزود: در نظر داریم با برگزاری چنین کارگاه هایی توانمندی مدیران شهری در جهت مقابله با بحرا ن افزایش دهیم.
در ادامه این کارگاه ، کارشناس و مدرس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت : استفاده از اصول و ملاحظات پدافندغيرعامل که امروزه با توجه به ويژگی های فنی و تخصصی دسته بندی و تعريف گرديده اند به قدمت عمر انسان و آغاز زندگی اجتماعی در کره زمين بر می گردد . به طوری که نسل های اوليه نيز به شکل های ابتدايی از اين روش ها برای دفاع از جان و مال خود استفاده کردند.
وی با اشاره به بحران های مختلف اضافه کرد: پدافندغيرعامل در اعصار مختلف با توجه به استعداد موجود مورد توجه بوده و بسياری از آنها نيز در زمان خود بسيار کارساز واقع شده اند.
درادامه سلسه مباحثی درخصوص تاريخچه و جایگاه دفاع غیر عامل در ایران عنوان کردو با ارائه گزارشی درخصوص وضعیت پدافند غیر عامل در کشورهای فرامنطقه و ارتباط پدافند غیر عامل با مدیریت شهری ، توضیحاتی درخصوص اهمیت و ضرورت نیاز به پدافند غیر عامل مطرح شد.
از دیگر موضوعات مطرح شده دراین دوره آموزشی دشمن شناسی و تهدیدات مطرح در برابر تأسیسات زیر بنایی ، واحدهای نظارت بر اعمال اقدامات احتياطی و مقابله بابمب های گرافیتی و الکترو مغناطیسی بود.
انتهای پیام/