به گزارش دریچه فناوری اطلاعات؛
در آینده نزدیک شما خواهید توانست تلفن های همراه خود را با ضربان قلبتان شارژ کنید،پس دیگر نگران پیدا کردن پریز نباشید! گروهی از دانشمندان آمریکایی و چینی از باتری قابل کاشت در بدن رونمایی کرده اند. این باتری حرکات مداوم اعضای بدن مانند قلب، ریه ها و دیافراگم را به انرژی تبدیل می کند، آنها می گویند این باتری می تواند برای تامین انرژی گسترده وسیعی از گجت ها استفاده شود. همچنین این گروه از محققان تا کنون این گجت را بر روی قلب یک گاو کار گذاشته اند. آنها توانسته اند با قرار دادن دو واحد از این دستگاه بر روی قلب، میزان خروجی برق را دو برابر کنند.
شایان ذکر است که این نیروگاه های انرژی پیزوالکتریک بسیار کوچکی را از نانوروبان های تیتانات زیرکونات سرب ساخته و در یک پلاستیک زیست سازگار قرار داده شده است، در این پوشش پلاستیکی همچنین یک عدد یکسو کننده یکپارچه برای تبدیل سیگنال های الکتریکی و یک باتری قابل شارژ بسیار کوچک قرار دارد.
باید اعتراف کرد نیاز به مهار انرژی به طور مستقیم از فرایند های طبیعی بدن، جایگزین های جذابی برای باتری وسایل زیست الکترونیکی امروزی و آینده هستند. این سیستم، تلفیقی و انعطاف پذیر قادر به مهار و ذخیره سازی انرژی از حرکات انقباضی انبساطی قلب، ریه ها و دیافراگم در سطوحی است که به نیاز کاربردهای عملی پاسخ می دهد.