دانشمندان لیستی از غذا‌ها و روش‌های پخت و پز انسان‌های ۱۰۰سال آینده را منتشر کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بشر با توجه به پیشرفت‌های دانش پزشکی و کشاورزی در آینده غذاهای سالم‌تری خواهد خورد.

گفتنی است، از جمله غذاهای سالمی که در آینده افراد خواهند خورد، شکلات‌های سالم، ماهی‌های فاقد جیوه خواهد بود.


بررسی‌ها نشان می‌دهند، از جمله تغییراتی که در آینده در نحوهٔ  غذا خوردن افراد ایجاد خواهد شد، استفاده از روغن نارگیل به‌جای روغن زیتون در پخت و پز و همینطور استفاده از پرینترهای سه بعدی برای ساخت غذای مورد علاقه است.

دانشمندان معتقد هستند که در۱۰۰سال آینده روبات‌های آشپز جایگزین افراد عادی و آشپز‌ها می‌شوند و انواع غذا‌ها را در یک زمان کوتاه تولید می‌کنند.

پژوهشگران معتقد هستند که در آینده شکلات‌هایی با ۱۰۰% کاکائو و غنی از آنتی‌اکسیدان تولید می‌شود که در عین شیرین بودن خطری برای سلامت افراد ندارند.

پژوهشگران همچنین معتقد هستند که در آینده افراد می‌توانند مواد غذایی را به صورت خام در کارتریج پرینترهای ۳بعدی ریخته و آنگاه به وسیلهٔ انتخاب از منوی صفحه نمایش لمسی پرینتر ۳بعدی پیتزای مورد علاقه خود حتی با سس ویژه را تولید کنند.

دانشمندان حتی در تلاش هستند که پرینتر ۳بعدی بتواند پیتزای گرم در درجه حرارت اصلی پیتزا برای مشتریان تولید نمایند.


انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، فناوری ، پرینتر ، سلامت ، سس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار