مجید تهرانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گنجاندن زنجبیل و سیر در برنامهٔ غذایی یکی از بهترین روشها برای کاهش وزن است، این گیاه دارویی به دلیل خاصیت چربی سوزی که دارد و اگر همزمان با غذا مصرف شود میتواند به راحتی چربیها را تحریک کرده و در مواردی نیز به کاهش وزن نیز کمک میکند.
وی افزود: زنجبیل را میتوان در ماست، غذا و یا سبزیهای تفت داده شده میل کرد. این گیاه به دلیل داشتن مادهای اسیدی در بافت خود آنزیمهای معده را تحریک کرده و موجب افزایش سوخت و ساز و متابولیسم بدن میشود.
وی اذعان داشت: زنجبیل به دلیل خواصی که دارد، موجب تقویت حرکات حلقوی ماهیچهای دستگاه گوارش میشود و به این ترتیب شرایط بهتری را برای هضم و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش بوجود میآورد.
وی اظهار داشت: مصرف این گیاه دارویی موجب از بین رفتن کلسترول در جریان گردش خون شده و در نهایت موجب دفع آنها از بدن میشود. بنابراین گنجاندن این گیاه در برنامهٔ غذایی به تبدیل و کنترل میزان چربی دریافتی در بدن انسان میپردازد و از جذب چربیهای اضافی درون اندامها نیز پیشگیری میکند.
انتهای پیام/