به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران جلالي مسئول بسيج جامعه پزشكي خراسان رضوي ضمن اعلام این خبر افزود: تشكيل بيمارستانهاي صحرايي، ارائه خدمات به زائران پياده و اعزام تيمهاي آموزشي و درماني به روستاها بخشي از فعاليتهايي است كه بسيج جامعه پزشكي متولي انجام آنها بوده است.
وي عنوان كرد: آموزش چهره به چهره سالك نيز جزو برنامههايي بوده است كه از سوي بسيج جامعه پزشكي خراسان رضوي انجام شده است.
مسئول بسيج جامعه پزشكي خراسان رضوي با اشاره به راهاندازي بيمارستان صحرايي در شهرستان زاوه بيان كرد: اين شهرستان بيمارستان ندارد و بيشتر بيماران آن براي درمان به تربت حيدريه مراجعه ميكنند بنابراین بيمارستان صحرايي و موقت در اين منطقه راهاندازي شد و امكانات پاراكلينيك آن كامل گردید.
جلالي بيان كرد: بسياري از پزشكاني كه با بسيج جامعه پزشكي همكاري دارند در هنگام راهاندازي بيمارستانهاي صحرايي به صورت داوطلبانه، مطب خود را به مدت يك هفته تعطيل ميكنند و در اين بيمارستانها مشغول به خدمت ميشوند.
وي افزود: بسياري از كودكاني كه در منطقه زاوه بودند، ضعف ديد داشتند و عينك رايگان در اختيار آنها گذاشته شد و يا در بحث مربوط به قلب انجام اکو و سایر اقدامات درمانی بر روی 100 نفر از ساكنان زاوه انجام شد و براي پيگيريهاي بعدي به متخصصان ارجاع داده شدند.
گفتني است تاكنون بيمارستان صحرايي در چهار منطقه نيازآباد خواف، چاپشلو درگز، زاوين كلات و منطقه شرق زاوه از سوي بسيج جامعه پزشكي خراسان رضوي راهاندازي شده است.
انتهای پیام/