کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نارنگی حاوي مقدار زيادي منيزيم است و از اين طريق در فعاليت عضلاني، دستگاه گوارش و سيستم عصبي موثر است.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نارنگي داراي ويتامين هاي آ، ب1، ب2، ث، پروتئين ، چربي ، قند، حاوي مقدار زيادي فسفر، كلسيم است.

وی ضمن بازگو نمودن خاصیت اشهاآوری نارنگی تشریح کرد: نارنگي علاوه بر خاصيت اشتهاآوري از جمله ميوه‌هايي است كه براي قلب و معده مقوي بوده و به‌عنوان يك اشتهاآور طبيعي براي بيماران كم‌اشتها و افرادي كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز مي‌شود.

نقشی ادامه داد: افرادي كه نياز به دريافت پتاسيم بيشتري دارند مي‌توانند از طريق ميوه نارنگي، پودر نارنگي يا آب اين ميوه زمستاني ميزان پتاسيم مورد نياز خود را جبران كنند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و كلسيم بالا، نارنگي يكي از ميوه هايي است كه در تشكيل استخوان و اسكلت بدن موثر است.

وی اظهار داشت: افراط در مصرف نارنگي موجب افزايش گاز روده شده و ناراحتي‌هاي گوارشي براي مصرف‌كننده به همراه مي‌آورد.

نقشی با اشاره ای از بروز التهاب دهان با مصرف زیاد نارنگی تاکید کرد: از عوارض مصرف بيش‌ از اندازه نارنگي بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌كننده است.
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: نارنگی ، میوه ، سودمند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.