وی در خصوص کاهش روند عملکرد مغز تصریح کرد: خوردن مواد غذایی همچون کره، چیپس، سیب زمینی، شکر و مصرف فست فودها به مرور زمان باعث کاهش روند عملکرد مغز خواهد شد.
وی اظهار داشت: چربی موجود در روغن زیتون را میتوان جایگزین (کره) چربی اشباع شده کرد و یا اینکه حداقل از میزان مصرف آن را در رژیم غذایتان کم کرده تا به روند عملکرد هوش و حافظه تاثیر منفی نگذارد.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: مصرف شکر، مغز و سلامت را به خطر میاندازد و میتواند اسیدهای چرب امگا ۳ را جایگزین آن کرد.
انتهای پیام/