وی، با بیان اینکه این بیماری معمولاً ناشی از پایین بودن سطح لاکتاز در روده کوچک است، گفت: دردهای شکم، نفخ، اسهال، استفراغ و تهوع بعد از مصرف لبنیات از علائم این بیماری هستند.
فرهبخش افزود: این بیماری با افزایش سن شیوع بیشتری پیدا میکند به طوری که در کودکان و نوزادان کمتر شاهد این مشکل هستیم، البته بیماریهای دیگر مثل سلیاک و کرون نیز این بیماری را تحت تأثیر قرار میدهند.
این متخصص تغذیه در پایان گفت: با یک رژیم غذایی مناسب مثل مصرف کمتر لبنیات و یا مصرف آنها با غذاهای دیگر و استفاده از لبنیات بدون لاکتوز به راحتی میتوان از ظهور علائم این بیماری جلوگیری کرد.
انتهای پیام/