در بدن برخی افراد، آنزیم لاکتاز به مقدار کافی وجود ندارد و در نتیجه بدن این افراد قادر به هضم کامل قند موجود در لبنیات نیست.

دکتر پیام فرهبخش، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری عدم تحمل و هضم لاکتوز در بدن خطرناک نیست، اما علائم آن گاهی برای فرد آزاردهنده می‌شود. 

وی، با بیان اینکه این بیماری معمولاً ناشی از پایین بودن سطح لاکتاز در روده کوچک است، گفت: دردهای شکم، نفخ، اسهال، استفراغ و تهوع بعد از مصرف لبنیات از علائم این بیماری هستند. 

فرهبخش افزود: این بیماری با افزایش سن شیوع بیشتری پیدا می‌‌کند به طوری که در کودکان و نوزادان کمتر شاهد این مشکل هستیم، البته بیماری‌های دیگر مثل سلیاک و کرون نیز این بیماری را تحت تأثیر قرار می‌دهند. 

این متخصص تغذیه در پایان گفت: با یک رژیم غذایی مناسب مثل مصرف کمتر لبنیات و یا مصرف آن‌ها با غذاهای دیگر و استفاده از لبنیات بدون لاکتوز به راحتی می‌توان از ظهور علائم این بیماری جلوگیری کرد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: لاکتاز ، لبنیات ، سلیاک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار