پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی و آنتی بیوتیک قوی است، همچنین بدن انسان را در مقابل انواع سرطان‌ها در امان نگه می‌دارد.

سیمین عسگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف پیاز شاید آزار دهنده باشد، اما این گیاه سرشار از ترکیبات گوگردی و آنتی بیوتیک‌ قوی است. 

وی افزود: پیاز دارای انسولین است و قند خون را کاهش می‌دهد، البته مصرف پیاز خام موثر است، همچنین در از بین بردن میکروب‌ها نقش بسزایی دارد. 

وی در خصوص افرادی که ناراحتی معده دارند، گفت: افرادی که مشکل معده دارند، به این افراد توصیه می‌شود که حتما پیاز را پخته مصرف کنند، البته پیام خام فعالیت معده را افزایش می‌دهد بنابراین این گیاه اشتها را هم زیاد می‌کند. 

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: همراه غذایتان حتما پیاز مصرف کنید، زیرا باعث افزایش سلامتی و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار