وی ادامه داد: سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیاد و یک میوه قلیایی بوده و تمیز کننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج میکند.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران افزود: سیب را میتوان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد، در این صورت باید سیب را رنده و استفاده کرد.
اکبرزاده اظهار کرد: سیب پخته را میتوان برای افرادی که تنبلی روده دارند، استفاده شود، چراکه با این روش پکتین و ویتامینهای آن حفظ میشود.
وی ادامه داد: سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک میکند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه خوردن سیب یبوست را برطرف میکند و برای خستگی مفرط مفید است، گفت: دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه است.
اکبرزاده افزود: سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است و پخته شده آن تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.