آمار‌های جهانی نشان می‌دهند؛ که در حال حاضر، حدود 10 تا 30 درصد افراد بزرگسال در دنیا به ویژه در کشور‌های پیشرفته و صنعتی، به کبد چرب مبتلا هستند.

محمد علی موذنی متخصص گوش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر به دلایلی همچون الگو‌های نامناسب غذایی و شیوع چاقی، بیماری کبد چرب نیز به شدت گسترش یافته است.

وی با اشاره به اینکه هم در کشور‌های درحال توسعه و هم در کشور‌های توسعه یافته کبد چرب یک مشکل مهم بهداشتی و درمانی است اظهار داشت: "کبد چرب" در بین افراد بزرگسالان به ویژه در سنین میانسالی و نزدیک به سالمندی بیشترین شیوع را دارد.

موذنی گفت: آمار‌های جهانی نشان می‌دهند، که در حال حاضر حدود 10 تا 30 درصد افراد بزرگسال در دنیا به ویژه د رکشور‌های پیشرفته و صنعتی، به کبد چرب مبتلا هستند.

وی یاد آور شد: اگر چه "کبد چرب" در کشور‌های در حال توسعه شیوع کمتری در مقایسه با کشور‌های صنعتی و پیشرفته داشته است، اما بررسی‌ها و شواهد موجود نشان می‌دهند، که این بیماری در کشور‌ةای در حال توسعه با سرعت قابل ملاحظه‌ای در حال گسترش است.

موذنی افزود: متاسفانه در کشور‌مان نیز به دلیل عادات نامناسب غذایی و شیوع چاقی و اضافه وزن موارد ابتلا به کبد چرب نیز در حال افزایش است و این موضوع یک نگرانی عمده محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: کبد ، چرب ، سالمند ، میانسال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.