به گزارش باشگاه خبرنگاران سمنان ،دومین کنفرانس صنعت بتن روز چهارشنبه در دانشگاه سمنان آغاز به کار کرد.
دبیر علمی این کنفرانس دو روزه در آیین افتتاحیه گفت: داوران از 350 مقاله رسیده به دبیرخانه دومین کنفرانس ملی صنعت بتن در دانشگاه سمنان، 150 مقاله را برای ارایه پذیرفتند.
حسین نادرپور افزود: از این تعداد، 52 مقاله برای ارایه به شکل سخنرانی و 98 مقاله نیز برای ارایه به صورت پوستر در نظر گرفته شدند.
رییس انجمن بتن ایران نیز در این کنفرانس با اشاره به اشکالات استفاده سنتی از بتن در ساخت و سازهای کشور، گفت: در این انجمن برای ارتقای کیفیت مصالح ساخت بتن و معرفی و اجرایی شدن آیین نامه های مربوط به کاربرد بتن، برای اعضا دوره های مختلفی برگزار می شود.
هرمز فامیلی کیفیت پایین و دوام کوتاه مدت ساختمانهای با سازه های بتنی را از ضعفهای استفاده از بتن در کشور عنوان و تصریح کرد: استفاده از روشها و فناوریهای به روز در تولید بتن و همچنین استفاده از مواد افزودنی از روشهایی است که امروزه در دنیا در بتن مورد استفاده قرار می گیرد.
علی خیرالدین رییس دانشگاه سمنان نیز بر نظارت بیشتر به منظور غیرآلوده بودن بتنهای ساخته شده از نظر زیست محیطی و دوام سازه های بتنی مطالبی ارایه کرد.
مدیربخش فناوری بتن مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی گفت: این مرکز در مورد قوانین و ضوابط ساخت و سازها مانند مقررات ملی ساختمان، آیین نامه طراحی ساختمان در برابر زلزله و آیین نامه دو هزار و 800 فعالیتهایی دارد.
طیبه پرهیزکاراظهار داشت: صنعت بتن در کشور باید به سمت استفاده بیشتر از مواد افزودنی و مواد جایگزین به جای کلینکر و نظارت بر ساخت و اجرای سازه های بتنی سوق پیدا کند.
معاون امور عمرانی استانداری و برخی مسوولین استان سمنان به همراه جمعی از استادان دانشگاه و دانشجویان در رشته گرایشهای مختلف عمران در این کنفرانس حضور دارند.
این کنفرانس در روزهای سی ام بهمن و اول اسفند در تالار دانش و دانشکده عمران داشگاه سمنان برگزار می شود.
تعمیر، تقویت و بهسازی لرزه ای سازه های بتنی، طراحی و اجرای سازه های بتنی، فناوریهای نوین در صنعت بتن، افزودنی ها و موادکمکی در صنعت بتن، دوام بتن و توسعه پایدار، تولید و کاربرد سنگدانه ها در بتن، مدیریت کنترل کیفی در صنعت سیمان و بتن و ماشین آلات صنعت بتن از محورهای دومین کنفرانس ملی صنعت بتن در دانشگاه سمنان است/س