فست فود‌ها در هر موقع از سال به صورت متنوع و به شرط رعایت چند نکته می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.

خدیجه رحمانی، کار‌شناس ارشد تغذیه در خصوص تهیه و انتخاب غذایی سالم در بیرون از منزل در ایام نوروز خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از معضلات شهرنشینی، مصرف غذای آماده غیر خانگی در مسافرت است.

وی گفت: به هنگام مسافرت بهتر است که غذای تهیه شده در منزل استفاده شود، اما گر تمایل به استفاده از فست فود‌ در یک وعده غذایی را دارید، بهتر است به چند نکته توجه کرد.

وی اظهار داشت: فست فود‌ها ذاتا دارای نمک زیادی هستند، بنابراین از اضافه کردن نمک به این غذا‌ها بپرهیزیم، همچنین در استفاده از فست فود‌ها می‌توانیم درخواست کنیم که محتویات داخل ساندویچ را کمتر بریزند و افراد هم علاوه بر آرام خوردن غذا، قبل از سیر شدن کامل، از خوردن دست بکشند.

وی در ادامه گفت: نوشابه‌های گازدار هم که به ایجاد سیری کاذب و اختلال در هضم غذا منجر می‌شوند و حاوی قند فراوانی هستند که می‌توان آب و یا دوغ کم نمک و بدون گاز را جایگزین این نوشیدنی مضر کرد.

همچین در کنار استفاده از فست فود‌ها به میزان کم و نیز نوشیدنی سالم می‌توان از سالاد و سبزیجات بدون سس با آبلیمو و روغن زیتون استفاده کرد.


انتهای پیام/
برچسب ها: فست فود ، نمک ، نوروز ، نوشابه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار