برخی محصولات غذایی و میوه‌ها ماندگاری طولانی و غیرمعمول دارند، سعی کنید از این گونه محصولات استفاده نکنید.

"علی‌اکبر نوروزی" کارشناس مسئول بهداشت محیط در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از راه‌های گریز از عوارض و آسیب‌های سموم و مواد شیمیایی استفاده از محصولات ارگانیک یا زیستی است. محصولات ارگانیک شامل محصولات لبنی، دامی و میوه و سبزیجاتی هستند که در پرورش آنها از هیچ نوع ماده شیمیایی نظیر کود شیمیایی، سموم، حشره‌کش،‌قارچ‌کش، هورمون یا آنتی‌بیوتیک استفاده نشده است.

وی افزود: در تولیدات این محصولات فقط از مواد طبیعی مانند "کودهای گیاهی" استفاده می‌شود حتی علوفه‌ای که برای دام مصرف می‌شود باید کاملا طبیعی باشد در این روش نباید از موجوداتی که دستکاری و "اصلاح ژنتیکی" شده‌اند استفاده شود.

نوروزی تصریح کرد: غذاهایی که به این روش تولید می‌شوند به نام ارگانیک مشهور هستند،‌ این روش سابقه‌ای صد ساله دارد و اکنون در دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار