دکتر سوسن پارسا متخصص تغذیه درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دانههای آجیل بسیار مفیدند ولی نمکی که به دانههای آجیل افزوده میشود مضر است و تمام خواص آجیل را از بین میبرد.
وی افزود: بیماران دیابتی باید غذای خود را تنظیم کنند به طوری که تعداد دفعات غذا خوردن زیاد و حجم غذا کمتر باشد که میتوان روزانه به مصرف سه واحد میوه اشاره کرد.
وی درخصوص فعالیتهای بدنی بیماران دیابتی در طول" ایام نوروز" گفت: این بیماران باید روزی ده دقیقه پیاده روی مفید و کافی داشته باشند که این مهمترین توصیهی پزشکی به آنهاست.
انتهای پیام/