نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب می‌رساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است.

زهره غلامی نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: کپک نان نوعی قارچ است که معمولا در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب رسانده و باعث ایجاد طعم بد در نان می شود اما کپک‌ها دارای  جایگاه خاصی در صنعت می ‌باشند و می‌توانند بقایای گیاهان و جانوران را تجزیه کنند.
 
 غلامی نژاد افزود: اگر قسمتی از نان کپک زد دیگر نباید بقیه قسمت‌های سالم نان را مصرف کرد بهترین روش ، روشی قدیمی است که پس از بیرون آوردن نان از تنور به میخ می آویختند‌ تا به تدریج حرارت از دست دهد .گذاشتن نان داغ در پلاستیک  و نایلون‌ باعث تولید رطوبت بیشتر برای نان و کپک زدن سریع تر نان می‌شود بنابراین بهترین روش این است که پس از خنک  شدن جزئی نان آن را داخل پارچه تمییزی گذاشت و خوب پیچید.


انتهای پیام/
برچسب ها: نان ، کپک ، تنور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار