معاون طب سنتي وزارت بهداشت ورود به طب سنتي را يك تكليف براي متوليان نظام سلامت عنوان كرد.

به گزارش گروه  علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر محمود خدادوست ضمن بيان اين مطلب افزود: از آنجا كه پذیرش طب ايراني- سنتي كه در فرهنگ مردم ريشه دارد راحت، ارزان و در دسترس است و با تكيه بر دانش بومي است بنابراین يك فرصت محسوب مي شود ولي به دلیل افراطي گري هايي كه در زمينه اين طب وجود دارد به عنوان يك خطر براي سلامت نیز مي تواند محسوب شود.

وي با اشاره به ورود افراد و سازمان هاي غير مسئول و غير رسمي به حوزه طب سنتي اظهار داشت: به علت وجود افراط و تفريط هايي كه در طب سنتي از سوي مردم وجود دارد، حوزه طب سنتی آسیب پذیر است و ضروری است متولیان سلامت، ورود منطقي و ضابطه مند در اين حوزه داشته باشند.

معاون طب سنتي که در اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سخن می گفت، در ادامه افزود: در چند سال اخير تعداد عطاري ها در كشور از 2 هزار به 10 هزار عطاری رسيده است كه این افزایش به علت احساس نياز مردم ايجاد شده است.

 ايجاد اعتدال از طريق توسعه آموزش آكادميك طب سنتي

دكتر خدادوست يكي از راه هاي جلوگيري از افراط و تفريط در رشته طب سنتي را توسعه آموزش آكادميك طب سنتي عنوان كرد و گفت: دانشگاه هايي كه داراي دانشكده طب سنتي نيز هستند باید با هماهنگي معاونت طب سنتي خود دانشگاه و يا زير نظر دفاتر طب سنتي دانشگاه هدايت شود.

 تشكيل شوراي راهبردي طب ايراني- اسلامي

معاون طب سنتي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: به منظور توسعه ضابطه مند و هماهنگ با ساير حوزه هاي سلامت،‌ شوراي راهبردي طب سنتي ايجاد شده است كه اعضاي آن را نمايندگان تام الاختيار معاونت هاي وزارت بهداشت، نمايندگان دانشگاه هاي داراي دانشكده طب سنتي و اعضاي بورد طب سنتي تشكيل داده اند.

وي در ادامه گفت: سياستگذاري در برنامه ريزي هاي اوليه از طريق اين شورا انجام مي شود كه بعد از آن به دانشكده ها و دانشگاه ها نيز ابلاغ مي شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.