دکتر محسن اعرابی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اجرای طرح سلامت نوروزی از اول اسفند ماه آغاز شده و به مدت 45 روز در این استان ادامه دارد. پیش بینی می شود بیش از 40 هزار واحد در زمان اجرای این طرح مورد بازرسی و نظارت قرار گیرد.
اعرابی افزود: با اجرای "طرح سلامت نورزی" در مجموع 96 کارشناس بازرس بهداشت محیط، به صورت فعال در سطح شهر و روستا و جاده بین شهری و برون شهری به بازرسی و اعمال قانون می پردازند.
وی ادامه داد: ارتقاء وضعیت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس-حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات و پیشگیری از بیماری های منتقله بوسیله آب و غذا را مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد.
طبق دستورالعمل- نظارت و بازرسی بهداشتی بر رعایت "موازین بهداشتی" با وسایط حمل و نقل مواد غذایی و نمونه برداری از آب شرب و مواد غذایی مشکوک اعم فعالیتهای بازرسان و کارشناسان بهداشتی در طرح سلامت نوروزی محسوب می شود.
وی تغییر کاربری صنفی در ایام قبل از عید - دستفروشی با وسیله نقلیه و فروش فله ای آجیل- فروش موادغذائی حساس و زود فساد پذیر در معابرعمومی و پارکها و عرضه مواد غذایی گرم در حاشیه های نمایشگاها و بکارگیری کارگران موقت بدون هماهنگی و استعلام از "مراکز بهداشت" برای دریافت کارت سلامت فردی را از جمله مخاطرات امنیت غذایی در ایام نوروز عنوان کرد.
انتهای پیام/