"فرید ناطقی" کارشناس بهداشت محیط در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متخصصان با انجام یک تحقیق دریافتند که اگر ظروف ملامینی و پلاستیکی زیاد حرارت ببیند، مواد شیمیایی آنها وارد غذا می شود و خوردن غذا در این شرایط می تواند خطر تشکیل سنگهای کلیوی را افزایش دهد.
وی افزود: نتایج آزمایشها نشان داد که وقتی غذاهای داغ یا اسیدی در ظروف پلاستیکی و ملامینی مصرف شوند، ترکیبات شیمیایی این ظروف وارد غذا شده و غذا را آلوده می کنند، به ویژه اگر جنس این ظروف مرغوب نباشد، این خطر تشدید می شود.
ناطقی در پایان اظهار داشت: وارد شدن این ترکیبات در خون به نوبه خود خطر تشکیل سنگ کلیه را تشدید می کند.
انتهای پیام/