به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری،
صداقتی پور افزود:انتخاب رشته تحصیلی در دانشگاه براساس میل و علاقه شخص، سبب بروز تواناییها و ظرفیتهای بالقوه در طول مدت تحصیل میشود.
وی ادامه داد:این دانشکده در سال 1364 با دو رشته کاردانی کارهای عمومی ساختمان و رشته صنایع فلز تحت نظر دفتر مدارس عالی آموزش و پرورش شروع به کار کرد و در طول این سالها،تعداد دانشجویان و تعداد رشتههای تحصیلی و امکانات و توانائیهای دانشکده به نحو چشمگیری توسعه پیدا کرد.
رئیس دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری با بیان اینکه هم اکنون 13 رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی در این دانشکده وجود دارد، گفت:در سطح کشور نیز دانشگاه فنی و حرفهای با دارابودن بالغ بر200هزار دانشجو،54 رشته کاردانی و 26 رشته کارشناسی نقش مهمی در تربیت تکنسین فنی و ماهر ایفا میکند.
صداقتی پور گفت:ارتباط بین صنعت و دانشگاه از طریق تربیت تکنسین در دانشکدههای فنی و حرفهای محقق میشود و در واقع چرخ عظیم صنعت را تکنسینهای ماهر به حرکت در خواهند آورد.
وی با بیان اینکه مسعود شفقی از فارغالتحصیلان این دانشکده عنوان مخترع برتر جوان در سطح جهان را در سالهای گذشته به خود اختصاص داده است. افزود:این مخترع با ثبت شش اختراع جهانی، با ساخت بتن خودمتراکم در سازههای زیر دریایی و مقاوم در برابر زلزله افتخارات زیادی را برای ایران اسلامی به ثبت رسانده است.
رئیس دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری ادامه داد:سعید یارشکیبا نفر برگزیده مسابقات ملی مهارت در رشته کامپیوتر و حسین رضانژاد نفر برتر مسابقات ملی مهارت در سراسر کشور و نیز دکتر زیاری و جلالی از فارغالتحصیلان برتر این دانشکده بودند./س
انتهای پیام ////