مهیار شهبازی دندانپزشک و متخصص ترمیمی و زیبایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انواعی از مواد که خاصیت اسیدی دارند در اثر تماس طولانی با دندان سبب آسیب به دندان ها می شود.
وی ادامه داد: هیچگاه بلافاصله پس از خوردن ترشیجات، لیموترش، آب پرتقال و موادی که خاصیت اسیدی فراوانی دارند مسواک نزنید چرا که قشر بیرونی دندان از مواد معدنی ساخته شده است و اگر این قشر با مواد اسیدی به وفور تماس داشته باشد سبب از بین رفتن مواد معدنی سطح دندان می شوند.
وی افزود: سعی شود این مواد به همراه مواد غذایی تناول شود تا درصد اسیدیتهی این مواد کاهش یابد.
وی تاکید کرد: بعد از خوردن این مواد فقط دندان را با آب شست و شو دهید تا محیط دهان حالت اسدی خود را از دست دهد.
انتهای پیام/