رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس کرواسی اشاره به اوضاع سوریه گفت: معتقدیم جمهوری اسلامی ایران نقش موثری در حل بحران سوریه دارد و امیدواریم به زودی شاهد برقراری صلح و ثبات در این کشور باشیم.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی عصر روز گذشته سه‌شنبه (21 اسفندماه) با میلوارد پویواتس رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس کرواسی دیدار و گفتگو کرد.
 
بروجردی در ابتدای این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های فراوان ایران و کرواسی برای گسترش همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف به ویژه مناسبات پارلمانی گفت: ارتباطات پارلمانی می‌تواند در تسریع روند گسترش مناسبات فی‌مابین نقش موثری ایفا نماید.
 
وی در همین راستا افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از تقویت و توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف به ویژه میان مجالس ایران و کرواسی حمایت می‌کند.
 
این نماینده مردم در مجلس نهم، در ادامه این دیدار با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 گفت: 1+5 باید به تعهدات خود براساس توافق ژنو عمل نماید و از خود حسن نیت نشان دهد.
 
وی با انتقاد از تحریم‌های ناعادلانه غرب علیه ایران گفت: ثمره این تحریم‌ها اتکا ایران به نیروهای بومی و متخصصان داخلی بود که موجب پیشرفت‌های فراوان ایران در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری و اقتصادی گردیده است.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اوضاع سوریه گفت: ما از ابتدا معتقد بودیم بحران سوریه راه حل سیاسی دارد نه نظامی اما امریکا و متحدانش با حمایت از گروههای تروریستی موجب پیچیده تر شدن اوضاع گردیدند.
 
وی در همین راستا تاکید کرد: تقویت گروه‌های تروریستی امنیت و آرامش منطقه و جهان را به خطر انداخته است.
 
میلوراد پوپواتس رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس کرواسی نیز در ادامه همین دیدار با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان گفت: همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف مورد استقبال مجلس و دولت کرواسی قرار دارد.
 
وی همچنین با تقدیر از نقش فعال ایران در تقویت صلح و ثبات در منطقه خواستار رایزنی و مشورت منظم میان دو کشور در عرصه مسائل منطقه‌ای و جهانی گردید.
 
رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس کرواسی در ادامه با  اشاره به اوضاع سوریه گفت: معتقدیم جمهوری اسلامی ایران نقش موثری در حل بحران سوریه دارد و امیدواریم به زودی شاهد برقراری صلح و ثبات در این کشور باشیم.
 
پویواتس در پایان این دیدار گفت: دیپلماسی پارلمانی می‌تواند نقش مهمی در افزایش رفت و ‌آمد هیات‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور و گسترش مناسبات فی مابین داشته باشد.
 
انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار