نرگس علیمردانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پروتئین ها قسمتی از ترکیبات مواد غذایی هستند که با مقادیر مختلف در غذا وجود دارند در واقع پروتئین ها دارای منشاء حیوانی هستند و کیفیت بالایی دارند البته مهمترین و با ارزش ترین منابع پروتئین عبارتند از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ و فرآورده های لبنی از برجسته ترین مواد پروتئینی هستند.
وی افزود: ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ضروری و مفید از ارزش های غذایی بالا برخوردار است و براي بدن افراد کاملا مفید است.
وي تصريح كرد: البته گاهی اوقات برخی خوراکی ها مانند تخم مرغ نیز منابع غنی مانند انواع گوشت ها را دارا هستند البته لبنیات نیز یکی دیگر از منابع پروتئین با ارزش غذایی بالا هستند و به خصوص از نظر ذخیره کلسیم بسیار غنی حائز اهمیت است.
انتهای پیام/