به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران محققان دریافتهاند روغن سنجد تلخ جایگزین مناسبی برای مواد شیمایی افزودنی به گوشتها میباشد. عصاره سنجد تلخ (خولان) یک نگهدارنده است و جایگزین مناسب آنتی اکسيدانهای مصنوعی است.
گفتنی است: افزودن 2 درصد عصاره سنجد آنتی اکسیدان مواد گوشتی را افزایش داده و موجب سلامتی افراد میگردد.این گیاه در کاهش سطح فشار خون و درمان دیابت و بیماریهای قلبی نیز موثر است.
گفتنی است محققان دریافتهاند سنجد تلخ (خولان) حاوی ویتامین C، فلائونید و پلی فنول نیز میباشد.
انتهای پیام/