هفت سین‌های موجود در سفره هفت سین هر کدام دارای خواص متفاوت و جذابی هستند که می‌توان از آن‌ها استفاده بهینه نمود.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران محققان دریافته‌اند روغن سنجد تلخ جایگزین مناسبی برای مواد شیمایی افزودنی به گوشت‌ها می‌باشد. عصاره سنجد تلخ (خولان) یک نگهدارنده است و جایگزین مناسب آنتی اکسيدان‌های مصنوعی است.  
 
گفتنی است: افزودن 2 درصد عصاره سنجد آنتی اکسیدان مواد گوشتی را افزایش داده و موجب سلامتی افراد می‌گردد.این گیاه در کاهش سطح فشار خون و درمان دیابت و بیماری‌های قلبی نیز موثر است.
 
گفتنی است محققان دریافته‌اند سنجد تلخ (خولان) حاوی ویتامین C، فلائونید و پلی فنول نیز می‌باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: سنجد ، سین ، اکسیدان ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار