محمد شهیدی، متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل بهار بسیاری از افراد دچار آلرژیهای مختلفی میشوند که یکی از این آلرژیها حساسیت پوستی است.
وی در خصوص پیشگیری از حساسیتهای پوستی گفت: افرادی که سابقهی انواع حساسیتها را دارند در فصل بهار باید مراقبتهای تغذیهای و حتی محیطی خود را بیشتر کنند چرا که زمینههای آلرژی افزایش مییابد.از لحاظ تغذیه نباید موادی که رنگ افزودنی دارند و یا با مواد نگهدارنده هستند را میل کنند.هم چنین کنسروها و آبمیوههای غیر طبیعی نیز برای آنها محدودیت مصرف دارد.
وی افزود: در خصوص مراعاتهای محیطی، اگر به مکان هایی هم چون بوستان و محلهای عطر آگینمیروند از تماسهای پوستی با گلها خودداری کنند.
متخصص پوست و مو تصريح كرد: با مراعات رژیم غذایی میتوان از حساسیتهای فصل بهار جلوگیری نمود و آن را کاهش داد.
انتهای پیام/