تعطیلات نوروز فرصتی مناسب برای مسافرت است. برای اینکه سفری خاطره‌ انگیز داشته باشیم باید نکاتی ساده اما مهم را رعایت کنیم.

دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیشتر خانواده‌ها ترجیح می‌دهند تعطیلات نوروزی خود را در سفر بگذرانند اما متأسفانه افراد در مسافرت کمتر به تغذیه سالم و بهداشتی خود توجه می‌کنند. 

وی گفت: در هنگام سفر نیز باید دقت شود تا همهٔ گروه‌های غذایی در رژیم غذایی افراد باشد. 
وی افزود: معمولا افراد در سفر به علت نوشیدن کم آب، به یبوست مبتلا می‌شوند، پس توصیه می‌شود مقدار کافی آب بنوشید و حدالامکان از آب‌های بسته‌بندی و مطمئن استفاده شود و اگر در دسترس نبود، قبل از نوشیدن، آب را بجوشانید. 

فرحبخش ادامه داد: در سفر از غذاهای سالم و ساده استفاده کنید و کمتر غذاهای چرب و سرخ شده مصرف شود و بهتر است آب و دوغ را جایگزین نوشابه‌ها و آبمیوه‌های مصنوعی کنید. 

این متخصص تغذیه تصریح کرد: از خریداری غذاهای بین راهی خودداری کنید و بیشتر از غذاهایی استفاده کنید که دخالت انسان در تهیه آن‌ها کمتر است. 

وی اذعان داشت: مصرف لبنیات، میوه و سبزی تازه و سالم در هنگام سفر توصیه می‌شود و در هنگام استفاده از غذاهای محلی از سلامت موارد مورد استفاده در آن‌ها مطمئن شوید. 

وی با بیان اینکه در هنگام سفر بهداشت فردی باید بیش از پیش رعایت شود گفت: قبل از خوردن غذا حتما دست‌ها را بشویید و همیشه مقداری غذا و تنقلات سالم همراه داشته باشید تا اگر گرسنه شدید از شیرینی‌ها و تنقلات ناسالم استفاده نکنید. 


انتهای پیام/
برچسب ها: سفر ، نوروز ، میوه ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.