افراد در ایام نوروز حتماً از پرخوری و غذاهای حجیم پرهیز کنند و در سفر‌های نوروزی به بهداشت تغذیه خود دقت کنند.

مجید حسین قمی کار‌شناس ارشد تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رژیمی که در برنامه غذایی عید توصیه می‌کنیم این است که افراد حتماً مراقب مصرف شیرینی و تنقلات خود باشند. نمی‌توانیم این گروه را از وعده غذایی آن‌ها حذف کنیم ولی توصیه می‌کنیم که مصرف شیرینی و آجیل را به حداقل کاهش دهند. 

حسین قمی افزود: حتی الامکان از آجیل‌های کم نمک و بی‌نمک استفاده کنند. سبزیجات و میوه جات را حتماً درطول روز استفاده کنند. در سفرهای نوروزی بهداشت هم بسیار سفارش شده است. به بهداشت موادغذایی مثل آب، میوه و سبزیجات اهمیت دهند. 

وی اذعان داشت: حتی الامکان از سالاد رستوران تغذیه نکنند. در مسافرت هم نوشیدن ۸-۶ لیوان آب روزانه را فراموش نکنند. نکته حائز اهمیت دیگر استفاده نکردن از نوشابه‌ها، آبهای طعم دار گازدار و حتی نوشابه‌های بدون کالری است زیرا این نوشابه‌های کم کالری و یا بدون کالری ممکن است کالری نداشته باشد ولی تعادل کلسیم و فسفر بدن را به هم می‌زنند و برای بدن ایجاد مشکل می‌کنند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: نوروز ، چاقی ، وزن ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار