مجید حسین قمی کارشناس ارشد تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رژیمی که در برنامه غذایی عید توصیه میکنیم این است که افراد حتماً مراقب مصرف شیرینی و تنقلات خود باشند. نمیتوانیم این گروه را از وعده غذایی آنها حذف کنیم ولی توصیه میکنیم که مصرف شیرینی و آجیل را به حداقل کاهش دهند.
حسین قمی افزود: حتی الامکان از آجیلهای کم نمک و بینمک استفاده کنند. سبزیجات و میوه جات را حتماً درطول روز استفاده کنند. در سفرهای نوروزی بهداشت هم بسیار سفارش شده است. به بهداشت موادغذایی مثل آب، میوه و سبزیجات اهمیت دهند.
وی اذعان داشت: حتی الامکان از سالاد رستوران تغذیه نکنند. در مسافرت هم نوشیدن ۸-۶ لیوان آب روزانه را فراموش نکنند. نکته حائز اهمیت دیگر استفاده نکردن از نوشابهها، آبهای طعم دار گازدار و حتی نوشابههای بدون کالری است زیرا این نوشابههای کم کالری و یا بدون کالری ممکن است کالری نداشته باشد ولی تعادل کلسیم و فسفر بدن را به هم میزنند و برای بدن ایجاد مشکل میکنند.
انتهای پیام/